Неділя, 28.04.2024, 09:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Хімічна та біологічна освіта Полтавщини
Форма входу
Меню сайту

Календар
«  Жовтень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2023 » Жовтень » 11 » Про проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Екологія і раціональне природокористування: освіта, наука і практика»
11:21
Про проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Екологія і раціональне природокористування: освіта, наука і практика»

Шановні колеги!

    Міжнародна Академія Прикладних Наук в Ломжі (Польща) і Житомирський державний університет імені Івана Франка (Україна) запрошують взяти безкоштовну участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Екологія і раціональне природокористування: освіта, наука і практика». Мова заходу: польська і англійська з перекладом на українську та українська.

     Науково-практична конференція відбудеться он-лайн 15 листопада 2023р. Початок об 11.00. По завершенню конференції передбачено безкоштовний сертифікат, що підтверджує Вашу участь тривалістю 6 год. (0,2 кредити ЕСТS).

     Якщо Ви плануєте виступ, прохання презентацію і тези доповіді, статтю (тези) надіслати до 10 листопада включно на електронну пошту: zoia.sharlovych@mans.edu.pl

   За результатами конференції буде виданий збірник наукових матеріалів, якому будуть присвоєні ідентифікатори ISBN i DOI.

      Технічні вимоги до оформлення: тези доповіді надаються в електронній версії файлу формату MS Word. Файл слід назвати за прізвищем першого автора, наприклад: «Карпенко_Тези_15.11.2023». Тези мають бути структуровані: постановка проблеми, аналіз останніх досліджень і публікацій, формулювання цілей тез, виклад основного матеріалу дослідження, висновки та перспективи подальших наукових пошуків, посилання на джерела в тексті, список використаної література в порядку посилання за текстом відповідно до вимог АРА . Обсяг тез – 5 повних сторінок формату А4, усі поля – 2 см. Шрифт тексту: гарнітура – Times New Roman, розмір – 12, міжрядковий інтервал – 1,5 , абзацний відступ – 1 см. Усі рисунки, що містяться в тезах, виконуються у графічних редакторах, сумісних із текстовим редактором MS Word. Формули виконуються в редакторі формул Ms Equation. Кожен рисунок має бути підписаний, таблиця – мати назву. Рисунки і таблиці, якщо їх декілька, слід нумерувати арабськими цифрами наскрізною нумерацією та розташовувати через рядок від основного тексту. Таблиці виконуються тільки в книжковій орієнтації. Пояснення до рисунків та назви таблиць відцентровуються. Наприклад: Рисунок 1 – Етапи впровадження інноваційних технологій (шрифт 9, напівжирний) Таблиця 1 – Показники... (шрифт 10, слово «Таблиця» – світлий курсив, назва – напівжирний, прямий). Назва статті, тез – великими літерами по центру, відділивши одним рядком знизу; потім ПІБ автора (-ів), науковий ступінь, учене звання, назву ЗВО, електронну адресу слід друкувати по центру курсивом; далі через рядок текст тез без переносів.у кінці - список використаних джерел (не більше п'яти). Посилання в тексті на джерела мають бути обов'язково в фігурних дужках.

     Запрошуємо до реєстрації та обговорення. Бажаємо професійного зросту та злету, здійснення мрій і задумів!

    З Україною в серці та надією на швидку Перемогу, MANS w Łomży i ЖДУ імені Івана Франка спільно з партнерами.

Переглядів: 289 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0

Хімія
Безкоштовний хостинг uCoz