Четвер, 02.05.2024, 02:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Хімічна та біологічна освіта Полтавщини
Форма входу
Меню сайту

Календар
«  Грудень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Грудень » 18 » Відбувся відбірковий етап І туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2022» у номінації «Біологія»
14:34
Відбувся відбірковий етап І туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2022» у номінації «Біологія»

       17 грудня 2021 року в режимі онлайн відбувся відбірковий етап І туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2022» у номінації «Біологія», який зібрав найкращих, найамбітніших педагогів Полтавської області.

До складу журі увійшли знані педагоги, учасники та переможці конкурсу «Учитель року» різних років, а саме: Бур’ян В.І. – голова журі, методист відділу природничо-математичних дисциплін та технологій Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім.М.В.Остроградського, Гриньова М.В., доктор педагогічних наук, професор, ректор Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка, заслужений працівник освіти, Карпенко С.І., заступник директора з навчально-виховної роботи, вчитель Кременчуцького ліцею «Олімп» імені Н.М. Шевченко Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області, Остапець О.А., вчитель Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 імені В.О.Нижниченка Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області та Пилипенко Н.М., учитель Ліцею №14 «Здоров’я» Полтавської міської ради.

Для членів журі дуже важливим було об’єктивно визначити й оцінити кращих із кращих, а учасникам та учасницям, їх було 21 – продемонструвати винахідливість, майстерність і професіоналізм.

Тематику та клас визначали члени журі відповідно до навчальної програми з урахуванням календарно-тематичного планування. У конкурсному випробуванні «Фрагмент дистанційного уроку» учителі біології демонстрували свою педагогічну майстерність з організації освітнього процесу в дистанційному режимі. Конкурсанти та конкурсантки показали високий рівень уміння адаптації власної педагогічної ідеї на уроках біології із урахуванням вікових особливостей учнів. Системи завдань, які були розроблені педагогами та запропоновані для виконання учням, були компетентнісно-орієнтованими й сприяли підвищенню інтересу учнів до вивчення біології. Учасникам та учасницям конкурсу вдалося створити безпечне, комфортне для школярів освітнє середовище. Уроки відзначалися наявністю ефективного зворотного зв’язку, доцільністю та оптимальністю добраних методів навчання, доречністю візуалізації навчального матеріалу, використанням освітніх платформ та інструментів дистанційного навчання.

Друге конкурсне випробування «Тестування» мало на меті визначити рівень знаннєвої складової з педагогіки, психології та професійної компетентності.

За результатами випробувань була визначена п’ятірка учасників і учасниць, що отримали найвищі результати та увійшли до фінального етапу І туру «Учитель року – 2022»:

  • Левченко Яніна Вікторівна, учителька Полтавського навчально-виховного комплексу (ЗНЗ-ДНЗ) № 16 Полтавської міської ради Полтавської області;
  • Булда Наталія Григорівна, учителька Лохвицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Лохвицької міської ради Полтавської області;
  • Білан Руслан Олексійович, учитель Лубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Лубенської міської ради Полтавської області;
  • Богомаз Ольга Анатоліївна, учителька Наукового ліцею «Політ» при Кременчуцькому педагогічному коледжі імені А.С. Макаренка;
  • Передерій Оксана Сергіївна, учителька Опорного закладу «Диканський навчально-виховний комплекс імені М.В. Гоголя «Загальноосвітня школа І -ІІІ ступенів дошкільний навчальний заклад» Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області.

Висловлюємо глибоку і щиру подяку всім причетним до організації та проведення конкуру «Учитель року – 2022», вітаємо переможців і бажаємо наполегливості у досягненні мети, креативності для її практичного втілення та успіхів у подальших випробуваннях, а всім – міцного здоров’я та здійснення задумів у прийдешньому Новому році!

Наступна зустріч із фіналістами І туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022» у номінації «Біологія» відбудеться у лютому 2022 року.

Today Opera OPRDesktop 28.0 core 1750.0, May 25, 2022. Active patches: 21

Переглядів: 937 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0

Хімія
Безкоштовний хостинг uCoz