Субота, 20.04.2024, 15:09
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Хімічна та біологічна освіта Полтавщини
Форма входу
Меню сайту

Календар
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Серпень » 31 » Про Конференцію "Теоретичні та прикладні аспекти вивчення, збереження та збагачення фіторізноманіття..."
09:30
Про Конференцію "Теоретичні та прикладні аспекти вивчення, збереження та збагачення фіторізноманіття..."

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

          Полтавський національний педагогічний університет ім. В.Г. Короленка, Хорольський ботанічний сад, Кременецький ботанічний сад, Національний природний парк «Пирятинський», Національний природний парк «Нижньосульський», Рада Ботанічних садів і дендропарків України, Полтавське відділення Українського ботанічного товариства запрошують Вас взяти участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Теоретичні та прикладні аспекти вивчення, збереження та збагачення фіторізноманіття у науково-дослідних установах та навчальних закладах України» (присвячена 5-річчю заснування Хорольського ботанічного саду), що відбудеться 4 жовтня 2018 року.

Основні напрями роботи конференції:

  1. Проблеми збереження та збагачення фіторізноманітності колекцій ботанічних садів та дендропарків.
  2. Сучасний стан вивчення фітобіоти природних та антропогенно змінених територій.
  3. Інтродукція рослин у сучасному світі: теоретичні та прикладні аспекти.
  4. Сучасний досвід озеленення: ландшафтний дизайн та фітодизайн.
  5. Інноваційні підходи до вивчення фіторізноманіття у науково-дослідних установах та навчальних закладах України.
  6. Екологічно збалансоване природокористування та просвітництво.

Умови публікації

          Для участі у підготовці збірника наукових статей на адресу редколегії (електронна пошта pnpu26@gmail.com) необхідно до 10 вересня надіслати заповнену заявку (зразок додається), текст статті для опублікування та скановану копію квитанції про оплату. Заповнену анкету та файл із текстом наукової статті прохання називати за прізвищем першого автора латиницею (prizvyshe.doc; prizvyshe_vidomosti.doc). Усім учасникам, які надіслали на адресу редколегії заповнену анкету та файл із текстом статті, буде повідомлено про прийняття матеріалів до друку. Редколегія планує опублікувати збірник наукових статей до 4 жовтня 2018 року.

Вимоги до оформлення матеріалів конференції

          Текст статті подається українською мовою, обсяг до п’яти сторінок формату А4, складені у текстовому редакторі Microsoft Word (формат *.doc, *.docх). Шрифт Times New Roman 14 pt; міжрядковий інтервал – 1,5. Поля – 2,5 см по периметру, абзацний відступ – 1,25 см. Текст без переносів. Графічний матеріал виконують у доступних для подальшого редагування програмах. Для рисунків і таблиць застосовують гарнітуру Times New Roman, 12 кегль, інтервал між рядками – 1, чорно-біла гама, розміщення легенди – внизу рисунку. Під таблицями й рисунками слід вказувати джерело. Таблиці повинні мати заголовок і номер арабськими цифрами (у рядок із заголовком). Не допускається розташування таблиць в альбомному форматі. Ширина таблиць не повинна перевищувати ширину тексту. Математичні формули виконують у редакторі формул Microsoft Equation. Родові та видові латинські назви таксонів виділяються курсивом. Робота має бути відредагованою та ретельно вивіреною. За зміст матеріалів відповідають автори. Матеріали, які не відповідають вимогам, науковому рівню конференції та надіслані пізніше зазначеного строку, розглядатися та повертатися не будуть.

Структура викладення матеріалу:

УДК (зліва, напівжирний шрифт)

НАЗВА ДОПОВІДІ

Петренко О.М.1, Василенко Т.В.2

1 Назва установи, місто, е-mail контактної особи

2 Назва установи, місто, е-mail контактної особи

          Вартість публікації наукової статті у збірнику «Теоретичні та прикладні аспекти вивчення, збереження та збагачення фіторізноманіття у науково-дослідних установах та навчальних закладах України» складає 25 грн. за надрукований аркуш та 40 грн. за збірник.

            Кошти за публікацію відправляються банківським переказом на КР _________ на ім’я ________________.

          На бланку сплати коштів обов’язково зазначте Ваші ПІБ та мету переказу: «Оплата наукової статті». Вартість пересилки збірника наукових статей послугами Нова Пошта та Укрпошта сплачується авторами.

          Учасникам конференції пропонується також розмістити публікацію у науковому фаховому виданні з біологічних наук – журналі «Біологія та екологія».

Вимоги до оформлення наукової статті

       Журнал «Біологія та екологія» публікує оригінальні матеріали (експериментальні, теоретичні і методичні статті, а також короткі повідомлення та огляди) за результатами досліджень у різних галузях біології та екології (ботаніка, біологія людини і тварин, мікробіологія, біоекологія, охорона природи, історія біологічних наук), рецензії на наукові видання біолого-екологічної тематики, нотатки про пам’ятні події наукового життя. 

Робочі мови журналу – українська, англійська, польська, німецька.

До розгляду редакцією приймаються статті, які висвітлюють результати завершених, методично коректно проведених досліджень із актуальних проблем науки і практики. Матеріали статей можуть ілюструватися таблицями, діаграмами, картосхемами, доповнюватися списками видів тощо. Статті аспірантів супроводжуються відгуками наукових керівників.

Обсяг статті (разом із таблицями, рисунками, списком літератури і анотаціями) не повинен перевищувати 20 сторінок. Кожна публікація незалежно від мови статті має супроводжуватися анотацією англійською та українською мовами обсягом не менш як 1800 знаків, включаючи ключові слова (якщо мова статті відрізняється від української або англійської, слід додати анотацію мовою основного тексту статті).

Оплата за друк статті складає 40 грн за сторінку. Оплату слід надсилати поштовим переказом на ім’я секретаря редакційної колегії.

Детально ознайомитися із умовами розміщення публікацій у журналі «Біологія та екологія», а також електронними версіями номерів можна на веб-сторінці видання за електронною адресою: http://pnpu.edu.ua/ua/bio_eko.php.

Редколегія буде вдячна, якщо Ви ознайомите з цією інформацією своїх колег, зацікавлених в участі у підготовці збірника.

ЗАЯВКА

на участь у підготовці збірника наукових статей присвяченого 5-річчю заснування Хорольського ботанічного саду

«Теоретичні та прикладні аспекти вивчення,

збереження та збагачення фіторізноманіття у науково-дослідних установах та навчальних закладах України»

  1. Прізвище
  2. Ім’я
  3. По-батькові
  4. Назва установи (організації), посада
  5. Науковий ступінь
  6. Вчене звання
  7. Напрямок конференції
  8. Назва статті
  9. Службова адреса
  10. Контактна адреса, E-mail,номер моб. телефону, номер відділення «Нової пошти»
  11. Форма участі у конференції (очно, заочно)
Переглядів: 782 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0

Хімія
Безкоштовний хостинг uCoz